- Behandelingen

RECONNECTION HEALING, MASSAGE, MOXA, TACHYON-COCOON, TACHYON PIRAMIDE

RECONNECTION HEALING: Niet aangeraakt......maar wel geraakt worden.

Reconnection Healing brengt ons in contact met helende frequenties van licht en informatie. Er wordt een verbinding tot stand gebracht tussen de energiebanen van ons diepste wezen en die van de aarde en het universum. De effectiviteit van Reconnection Healing is inmiddels duidelijk aangetoond door praktijkervaringen, maar ook in wetenschappelijke laboratoria.

Reconnection Healing is vaak een levensveranderende ervaring, waarbij nieuwe frequenties gebruikt worden die kunnen helen op lichamelijk, geestelijk, emotioneel en spiritueel of niveau. Het onderscheidt zich duidelijk van Reiki, Quantum Touch of andere energiehelingen die je ooit bent tegengekomen.

Tijdens de healing wordt de energiestroom weer gestimuleerd om te gaan stromen om zich van blokkades te ontdoen, doordat de de haeler op diep niveau contact maakt met jouw energie en deze in verbinding brengt met jouw eigen genezend vermogen. Een tot drie sessies zijn voldoende. De werking van de helende energie kan nog enkele uren, dagen en weken nawerken. De energie en de ervaring moeten wel de kans krijgen om te bezinken. Houd er rekening mee dat het effect niet te sturen is. Tijdens de haeling is er geen lichamelijk contact tussen jou en de beoefenaar. Via de website www.thereconnection.nl kun je verdere informatie krijgen.

Als je geluk hebt zal jouw genezing komen in de vorm, waar je op had gehoopt. Als je echt geluk hebt zal jouw genezing in die vorm komen, waarvan je niet had kunnen dromen. Een vorm die het Universum voor jou in het bijzonder heeft bedoeld. -Eric Pearl-

 

TACHYONENERGIE: Is de eerste vormhebbende energie die voorkomt uit het nulpuntenergieveld, de oerbron van het universum. Tachyonenergie heeft dezelfde eigenschappen als nulpuntenergie en bevat dus de potentie van al-wat-is. Getachyoniseerde materialen zijn prachtige tools om lichaam en geest in balans te brengen. Bij contact met tachyonen start een proces dat altijd leidt tot orde, heling, verjonging en hogere evolutie. In de kwantumfysica wordt deze eigenschap van de tachyonen als "neg-entropie" bestempeld (omkeer van chaos tot evolutie naar een hogere orde). Zo ervaren we een groter uithoudingsvermogen bij sport, betere studieresultaten in geval van concentratiestoornissen, een verhoogd energiepijl en intensere ervaring tijdens meditatie. Bij een heel spectrum van ziekten zijn er prachtige resultaten: blokkades die verdwijnen, snelle healingsprocessen bij operaties, chronische vermoeidheid en ontstekingen. Tachyon is geen geneesmiddel. Tachyon versterkt het zelfgenezend vermogen van het lichaam.

 

ALBAT HIGH ENERGY PIRAMIDE: Een grote hoeveelheid ordenende energie wordt vrijgemaakt die in gebundelde vorm via handelektroden de piramide verlaat. De tachyonpiramide geeft verbluffende resultaten. Toepassingen: desensibiliseert allergenen, versterkt immuunsysteem, activeert zelfgenezend vermogen, heft energieblokkades op, harmoniseerd chakra's, bevordert de uitscheiding van zware metalen en andere giften, vermindert pijn, geeft betere vitaliteit en intense ontspanning. De tachyonpiramide is toepasbaar bij alle acute en chronische klachten of in combinatie bij andere behandelingen. MET BEHULP VAN DE "CLEAR-BOX" KAN HET LICHAAM VOOR ELKE SOORT ALLERGIE WORDEN GEDESENSIBILISEERD!! Gemiddeld 4 tot 6 behandelingen van 20 minuten.

 

TACHYON-COCOON: Met specifieke getachyoniseerde materialen wordt een "cocoon" om de chakra's gelegd. Deze creeert een zeer sterke energiestroom van het lichaam die een energetische reiniging stimuleert. Je fysieke, emotionele, mentale en spirituele systeem wordt in balans gebracht. Je ervaart een intens gevoel van tijdloosheid en je zelfgenezend vermogen wordt gestimuleerd. Een behandeling van 20-25 minuten is voldoende, maar vanwege de totale ontspanning geven we bij ons in de praktijk altijd een behandeling van ca. 45 minuten. Bij gebrek aan concentratie combineren we de tachyoncocoon met klanktherapie.

 

KLANKTHERAPIE: Door een speciale koptelefoon hoort men muziek die ontwikkeld is om de hersenen te activeren of te sederen. Klanktherapie wordt toegepast bij o.a. leerproblemen, onrust, stress, stemproblemen, verminderde concentratie en oorsuizingen.

 

MASSAGE: Massage is bedoeld om de circulatie te verbeteren in de spieren. Er is een mechanische en een reflectorische verklaring voor het verbeteren van de algehele circulatie bij massage. De mechanische werking ontstaat doordat de massagetechniek druk op de spieren, bloedvaten, lymfe en andere structuren in het lichaam uitoefent. Deze druk stimuleert de bloedcirculatie en lymfestromen. De reflectorische benadering gaat er vanuit dat de verbeterde circulatie ontstaat doordat de massage prikkels in de zenuwtakjes doorgeeft in de huid en spieren die druk registreren. Deze prikkels gaan naar het ruggenmerg en van uit daar gaat er een signaal naar de gladde spieren in de vaatwand waardoor vasodilatatie ontstaat. Een verbeterde doorbloeding zorgt voor een betere aanvoer van voedingsstoffen en zuurstof en een betere afvoer van afvalstoffen. Naast een betere doorbloeding ontstaat reflexmatig ontspanning met een verbeterde gemoedstoestand als gevolg. Met name bij mensen die veel stress ervaren is dit een prettig bijkomend effect. MASSAGE GEEN OVERBODIGE LUXE !

 

ONTGIFTENDE MASSAGE MET DE RAINDROP TECHNIEK: Bacterieen, virussen en parasieten nestelen zich bij voorkeur langs de wervelkolom. Met deze zeer ontspannende massage worden zeven kruidenolieen ( oregano, tijm, basilicum, cypress, eucalyptus, majoraam  en pepermunt)  gebruikt die bovengenoemde indringers kunnen doden. De massage begint bij de reflexzones van de wervelkolom op de voeten. Daarna komt de wervelkolom op de rug aan de beurt. Als laatste worden de lympheklieren in de hals gestimuleerd om de afvalstoffen af te voeren.

 

MOXA: Moxa bestaat uit gedroogd en gestampt bijvoetkruid. Via de energiebanen en acupunctuurpunten wordt grote hitte het lichaam in gebracht. Hierdoor gaat de energie weer stromen en wordt het lichaam in balans gebracht. Wordt met veel succes gebruikt om bij stuitligging de baby spontaan te laten draaien. Wordt in deze praktijk vaak gebruikt in combinatie met massage. Hierdoor wordt de behandelduur bij spierverhardingen aanzienlijk verkort. Na uitleg in de praktijk kunt u Moxa zelf toepassen bij verklevingen en hielspoor. Het is iedere keer weer opmerkelijk hoe snel er goede resultaten met Moxa geboekt worden.Pedicure J.P.W.M. van der Linden-de Rijk Venray